Bestil en tid

Booking:

Det er desværre ikke muligt at bestille tid online lige nu, da jeg er på barsel.

Jeg holder barsel fra zoneterapi indtil april 2021 og booking vil åbne til marts. Du kan tilmelde dig min mailingliste, her: www.zrb.dk/tilmeld hvor jeg vil give mere information når afslutningen af min barsel nærmer sig. Desuden vil jeg løbende opdatere siden her.

Vedrørende komplementær hormonterapi og hjælp til PCO og PCOS, så er du velkommen til at kontakte mig på mail marlenedencker@zrb.dk, her vil jeg svare her, så vil det være muligt at finde en individuel løsning, online booking åbner til marts. (Der er indtil 1. februar lidt længere svar tid pga barsel)

Men, Marlene, jeg har brug for ro nu. Det kan jeg godt forstå, jeg kender desværre ikke andre der arbejder som mig. Men mens jeg er på barsel låner Helle mit lokale. Helle er også sygeplejerske som mig. Hun arbejder, med andre redskaber, men også med ro og balance i nervesystemet. Du kan kontakte hende på tlf.: 29421980

Praktisk information når du har bestilt en tid til zoneterapi:

Det hele foregår i min klinik på Trøjborgvej 60. Der er beboerparkering lige foran døren – du behøves intet skilt eller andet – men der er ofte optaget. Jeg anbefaler derfor at du parkere i Trøjborgcenteret hvor der altid er plads og gratis parkering i 3 timer. Nærmere information får du på mail dagen før din behandling.

Du kan logge ind på din konto, se dine tider, finde dine fakturaer fra tidligere behandlinger mv. Men du kan sagtens bestille en tid uden at logge ind først.

Kan du ikke finde en tid der passer, kan du sende mig en mail og så kontakter jeg dig hvis der opstår et afbud. Du skal selvfølgelig bekræfte at du stadig kan, før du får tiden. Der kan bestilles tider 3 måneder ud i fremtiden.

Du skal ikke medbringe lagen eller andet med.

Kan du ikke finde tider, er det fordi jeg er fuldt booket. Eftermiddagstider er der noget yderligere ventetid på, og seneste tid starter kl. 15.30.

Hvis du ikke kan alligevel, skal du senest dagen før melde afbud. Altså 24 timer før. Ellers opkræver jeg fuld betaling for behandlingen. Ofte kan jeg afsætte tiden til anden side, så giv mig besked hurtigst muligt.

Hvis du er gravid, er det bedst hvis du sender mig en mail før du bestiller en tid. Hvis du ikke har fået zoneterapi før, er det nemlig vigtigt at være forsigtig først i graviditeten.

Jeg behandler ikke på aktive fodvorter. Aktive fodvorter er hvide og hævet over hudniveau. Inaktiv fodvorter og hårde og kan have en sort prik – det er ikke noget problem at behandle disse.

Jeg behandler heller ikke på massiv svampe udbrud.

Hvis du hans feber anbefaler jeg dig at blive hjemme. Men er du syg uden feber, må du gerne komme – oftest kan jeg hjælpe dig med at lindre symptomerne.

Kontakt mig endelig først, hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe netop dig. Du kan sende mig en sikker besked, se her hvordan. Eller send en mail på: marlenedencker@zrb.dk eller ring på 7196 9665 (ikke SMS).

Du kan også læse her, hvordan andre har oplevet behandlingen hos mig.Få besked straks jeg er tilbage - i ventetiden får en min video til selvzoneterapi med 5 antistress-punkter
Jeg er desværre på barsel lige nu og kan derfor ikke tage imod kunder. Men få besked så snart jeg er tilbage og klar til at behandle og rådgive mine skønne klienter, ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev. 


I mellemtiden kan du lave selvzoneterapi  med mine 5 antistress punkter. Du får også mine bedste råd til at få ro på nervesystemet. 


Tilmeld dig her, og jeg sender dig straks en video med 5 antistress punkter du kan bruge til selv-zoneterapi og du vil være blandt de første til få besked når jeg er tilbage. Jeg deler desuden tanker omkring stress og hvordan jeg behandler stress. Senere deler jeg også viden omkring hormonelleubalancer (PCO(S), PMS mv. og hvordan jeg behandler dette. 
Kærlig hilsen Marlene