1:1 forløb

6 måneders 1:1 forløb, komplementær hormonterapi 

Et 1:1 forløb med komplementær hormonterapi, der strækker sig over 6 måneder, er til dig, der er klar til at gøre det, der skal til, for at komme af med dine symptomer. Forløbet er designet, så det strækker sig over tilpas lang tid og med mulighed for opfølgning hver måned, så du aldrig står alene med det nye og altid har hjælpen lige ved hånden.  

Forløbet kræver stadig en indsats af dig, der er oftest mange vaner, der skal ændres, men med forløbet har du en livline i 6 måneder. Studier omkring vaner viser at de tager mindst 3 måneder at ændre, så med et 6 måneders forløb, er min erfaring, at du ikke bare kommer i mål med at ændre vaner, men at du også oplever en varig forandring *  

 • Forløbet er til dig, der har døjet med irritabel tyktarm eller mavegener i årevis og nu er klar til at finde årsagen og gøre noget ved den.  
 • Forløbet er til dig, der har hormonelle ubalancer som fx PMS, der giver dig humørudsving, måske cyklisk relateret angst og måske uren hud og nu er så træt af det, at der skal gøres noget ved det.  
 • Forløbet er til dig med PCO(S) (der måske gerne vil være gravid), og som gerne vil vide hvordan man kan rette op på dette uden brug af de gængse metoder.  
 • Forløbet er generelt til dig der TRÆT af dine gener og symptomer og føler at “NU SKAL DER SKE NOGET”. Det er til dig der har symptomer, der generer i din hverdag, og hvor du har prøvet diverse råd fra venner, dameblade og lægen, uden effekt og nu gerne vil vide – hvad dælen er det der sker med min krop??  

Hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe netop dig med dine symptomer, så kan du sende en mail til: marlenedencker@zrb.dk eller ringe (IKKE SMS) til 7196 9665 

Grundlaget for behandlingerne er den komplementære hormonterapi, som du kan læse mere om her. I forløbet er det dog kombineret med zoneterapi, da min erfaring er at kombination af den mere alternative zoneterapi med den meget nørdede og forskningsbaserede hormonterapi skaber fantastiske resultater.  

Forløbet inkludererfordelt over 6 måneder 

 • 1x 2 timer opstartssession hvor jeg, udfra et omfattende spørgeskema, du har udfyldt på forhånd og vores samtale, udarbejder en personlig plan til dig. Sessionen afsluttes med zoneterapi med fokus på dine symptomer/gener. Efter sessionen sendes din personlige plan til dig.  
 • 2 x 2 timer opfølgende konsultationer hvor vi følger op på din personlige plan, justerer den og hjælper dig videre, hvis du er gået i stå. Sessionen afsluttes igen med zoneterapi 
 • 3 x 30 min opfølgende samtale, imellem sessionerne, hvor vi snakker om dine udfordringer og hvordan du bedst kommer i mål.  
 • Mulighed for at stille mindre spørgsmål på mail imellem sessioner, store spørgsmål samles til samtalerne eller sessionerne.  

 • Din personlige behandlingsplan indeholder:
   
  • En kostplan inkl inspirationsopskrifter til både morgen, frokost og aften. En guide til hvad og hvordan du kan spise for at afhjælpe dine gener. 
  • En kosttilskudsplan der er tilpasset dig og dine udfordringer. Den kan være lang eller kort, og vi aftaler sammen hvor meget du ønsker at “give den gas”. Kosttilskudsplanen er lige til at gå til, og kan du ikke få produkterne i helsekosten, så linker jeg til hvor du specifikt kan købe dem.  
  • Din personlige behandlingsplan indeholder også vejledning i alt fra tips til bedre søvn, hvor du kan finde meditationer og henvisninger til relevante behandlere – alt efter hvad dit udgangspunkt er selvfølgelig. Planen indeholder altså alt, der skal til, for at få dig i mål.  
  • Der vil også være anbefalinger af relevante test. Prisen på test er udover forløbet, men analysen af testen er med i prisen og du skal ikke tilkøbe en session til dette som normalt. Din personlige plan vil også blive justeret alt efter testsvar og blive gensendt til dig.  

 

Pris og betalingsmuligheder 

Forløbet koster 14.900 kr, og du har mulighed for at delbetale forløbet over 3 måneder, hvor du betaler 5000 kr. pr måned (altså i alt 15.000 kr.) 

Mit system kan desværre endnu ikke håndtere delbetalinger, og ønsker du delbetaling kontakt mig da på mail: marlenedencker@zrb.dk 

Hvordan bestiller jeg et forløb? 

Når du bestiller et 1:1 forløb skal du vælge en tilfældig tid på 5 minutter, for at kunne bestille forløbet. Dette er uden betydning, kun en lille teknisk udfordring. Herefter betaler du med kort, for forløbet. Herefter tilsender jeg dig 2 klippekort, 1 med 3 sessioner på 2 timer inkluderende komplementærhormonterapi og zoneterapi og 1 klippekort med 3 opfølgningssamtaler samtaler a 30 min. Samtidig får du mulighed for at stille mindre spørgsmål på mail imellem sessionerne.  

Jeg sender dig klippekortene hurtigst mulig, men desværre kun inden for arbejdstiden, derfor kan der op 1-2 hverdage før du modtager disse, men du får naturligvis en kvittering for din betaling med det samme 

Når du har modtaget klippekortene så ringer jeg dig og skriver en email til dig, så vi kan booke dine tider så de matcher dit behov bedste muligt. Tiderne vil selvfølgelig kunne bookes online på: www.zrb.dk/booking når du har modtaget klippekortene, men min erfaring er at det er bedst at vi lige hurtigt sammen for booket tiderne ind hurtigst muligt – derfor ringer jeg dig op. Kan jeg ikke fange dig sender jeg dig en email, og vi aftaler nærmere.

Samtidig med klippekortene modtager du et stort spørgeskema jeg skal have i hænderne, senest 7 dage før vores session (altså den du booker når du har klippekortene, ikke den 5 min. tid). Spørgeskemaet vil være udgangspunktet for vores samtale under opstartsessionen og efter denne vil du få tilsendt din personlige plan.  

Hvad med test og kosttilskud?  

Kosttilskud og relevant test ligger ud over forløbsprisen. Test koster typisk mellem 1000 kr og 3500 kr. Analysen af testen og hele handleplanen ud fra dine test, hører selvfølgelig under forløbet.  

Kosttilskud vil næsten altid være en del af mine anbefalinger. Nogle kosttilskud skal du bestille fra udlandet, mens de fleste vil være at finde i matas, apoteket eller i helsekosten. Jeg laver selvfølgelig en udførlig plan for hvor du kan købe hvad. Men for mange kan kosttilskud være en stor start udgift, men det afhænger selvfølgelig af dine problematikker. 1000-2000 kr i opstart er ikke unormalt.