Bestil en tid

OBS: du kan ikke booke tid til zoneterapi da jeg ikke tager imod nye kunder i øjeblikket. 
PCOS forløb og øvrige forløb tilrettelægges individuelt og kan ikke bookes online

Praktisk information når du har bestilt en tid til zoneterapi:

Det hele foregår i min klinik på Trøjborgvej 60.

Jeg anbefaler derfor at du parkere i Trøjborgcenteret hvor der altid er plads og gratis parkering i 3 timer. Nærmere information får du på mail dagen før din behandling.

Du kan logge ind på din konto, se dine tider, finde dine fakturaer fra tidligere behandlinger mv. Men du kan sagtens bestille en tid uden at logge ind først.

Kan du ikke finde en tid der passer, kan du sende mig en mail og så kontakter jeg dig hvis der opstår et afbud. Du skal selvfølgelig bekræfte at du stadig kan, før du får tiden. Der kan bestilles tider 3 måneder ud i fremtiden.

Du skal ikke medbringe lagen eller andet med.

Kan du ikke finde tider, er det fordi jeg er fuldt booket. Eftermiddagstider er der noget yderligere ventetid på, og seneste tid starter kl. 15.30.

Hvis du ikke kan alligevel, skal du senest dagen før melde afbud. Altså 24 timer før. Ellers opkræver jeg fuld betaling for behandlingen. Ofte kan jeg afsætte tiden til anden side, så giv mig besked hurtigst muligt.

Hvis du er gravid, er det bedst hvis du sender mig en mail før du bestiller en tid. Hvis du ikke har fået zoneterapi før, er det nemlig vigtigt at være forsigtig først i graviditeten.

Jeg behandler ikke på aktive fodvorter. Aktive fodvorter er hvide og hævet over hudniveau. Inaktiv fodvorter og hårde og kan have en sort prik – det er ikke noget problem at behandle disse.

Jeg behandler heller ikke på massiv svampe udbrud.

Husk at blive hjemme hvis du er syg. 

Kontakt mig endelig først, hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe netop dig. Du kan sende mig en sikker besked, se her hvordan. Eller send en mail på: marlenedencker@zrb.dk eller ring på 7196 9665 (ikke SMS). 

Du kan også læse her, hvordan andre har oplevet behandlingen hos mig.