Priser og tidsbestilling

Priser og åbningstider:

Der er sat 60 min af til både snak og behandling og det vil variere hvor meget der er zoneterapi og hvor meget der er andet.

En behandling koster 500 kr og det er inkl evt. øreakupunktur. Mange kender NADA akupunkturbehandling, og ønsker derfor specifik dette. Ellers vurdere jeg hvad der passer til din situation.

Åbningstider:

Mandag -Torsdag: 8.30 – 16-30

Fredag: 8-15

 

Kontakt mig endelig hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe netop dig. Skriv en mail til marlenedencker@zrb.dk eller ring på 7196 9665 (ikke SMS)

Tilskud:

Hvis du er medlem af sygeforsikring “danmark” eller har tegnet en sundhedsforsikring, så er det muligt du kan du tilskud. Du kan læse mere om tilskud via “danmark” her. Du kan læse mere om tilskud når du har tegnet en privat sundhedsforsikring her.

Booking:

Praktisk information:

Det hele foregår i min klinik på Trøjborgvej 60. Der er beboerparkering lige foran døren – du behøves intet skilt eller andet – men der er ofte optaget. Jeg anbefaler derfor at du parkere i Trøjborgcenteret hvor der altid er plads og gratis parkering i 3 timer. Nærmere information får du på mail dagen før din behandling.

Du kan logge ind på din konto, se dine tider, finde dine fakturaer fra tidligere behandlinger mv. Men du kan sagtens bestille en tid uden at logge ind først.

Kan du ikke finde en tid der passer, kan du sende mig en mail og så kontakter jeg dig hvis der opstår et afbud. Du skal selvfølgelig bekræfte at du stadig kan, før du får tiden.

Du skal ikke medbringe lagen eller andet med.

Det er oftest muligt at få en tid i samme uge. Eftermiddagstider er der noget længere ventetid på, og seneste tid starter kl. 15.30.

Hvis du ikke kan alligevel, skal du senest dagen før melde afbud. Altså 24 timer før. Ellers opkræver jeg fuld betaling for behandlingen. Ofte kan jeg afsætte tiden til anden side, så giv mig besked hurtigst muligt.

Hvis du er gravid, er det bedst hvis du sender mig en mail før du bestiller en tid. Hvis du ikke har fået zoneterapi før, er det nemlig vigtigt at være forsigtig først i graviditeten.

Jeg behandler ikke på aktive fodvorter. Aktive fodvorter er hvide og hævet over hudniveau. Inaktiv fodvorter og hårde og kan have en sort prik – det er ikke noget problem at behandle disse.

Jeg behandler heller ikke på massiv svampe udbrud.

Hvis du hans feber anbefaler jeg dig at blive hjemme. Men er du syg uden feber, må du gerne komme – oftest kan jeg hjælpe dig med at lindre symptomerne.

Kontakt mig endelig først hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe netop dig. Send en mail på: marlenedencker@zrb.dk eller ring på 7196 9665 (ikke SMS).

Du kan også læse her, hvordan andre har oplevet behandlingen hos mig.

 Få en video med 5 antistress punkter OG vind en gratis behandling
Tilmeld dig her, og jeg sender dig straks en video med 5 antistress punkter du kan bruge til selv-zoneterapi. Samtidig er du også med i den månedlige lodtrækning om en gratis behandling. Der trækkes lod hver måned blot alle tilmeldte. Jeg deler desuden tænker omkring stress og hvordan jeg behandler stress i alle afskygninger
Kærlig hilsen Marlene