Ferie stress

Brug noget af din ferie på at vurdere dit stressniveau.

Jeg ved hvor vigtigt det er at opdage stress tidligt. Ferien er oplagt til dette. Og faktisk er det også efter ferien at langt de fleste opdager deres stress. Dog er det langt fra alle der handler på deres stressymptomer straks de opdages.

Hvis din ferie bare føles fantastisk, og du kan føles glæden indeni, og du føler din i en ferie bobbel (og samtidig også er glad når du skal tilbage på arbejde). Så er denne video ikke til dig. Videoen er til dig, der er drænet i din ferie, måske din der er ked af det og ikke ved hvorfor? Og dig der får de skidt når du skal tilbage på arbejde. Værsågod:

 

 

Jeg har selv prøvet hvordan det er, at bryde helt sammen midt i ferien, fordi det går op for en, at man faktisk også skal tilbage på arbejde igen. Det ønsker jeg ikke for nogen. Nogle opdager de er stressede fordi de ingenting kan mærke (det kan have store konsekvenser) eller at de bruger en helt ferie på at være depressive på sofaen eller grådlabile. Andre igen bruger 1 uge på at komme ovenpå i ferien fordi de er drænet.

Det er vigtigt at handle på, det er ikke mening at man skal gå på arbejde med stress-symptomer! Her er nogle ideer til ting du kan lave om, for at skifte spor efter ferien. Det er heller ikke meningen at der er nødvendigt med en uges ferie før du faktisk holder fri i hovedet. Ej heller er det meningen at du skal få det skidt når du skal tilbage på arbejde igen.

Er du i tvivl om hvorvidt der er tale om stress i din situation, så hjælper jeg gerne med zoneterapi. Jeg kan hjælpe med at nulstille dig nervesystem og mærke dig selv igen*.

Rigtig god ferie

Kærlig hilsen Marlene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få besked straks jeg er tilbage - i ventetiden får en min video til selvzoneterapi med 5 antistress-punkter
Jeg er desværre på barsel lige nu og kan derfor ikke tage imod kunder. Men få besked så snart jeg er tilbage og klar til at behandle og rådgive mine skønne klienter, ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev. 


I mellemtiden kan du lave selvzoneterapi  med mine 5 antistress punkter. Du får også mine bedste råd til at få ro på nervesystemet. 


Tilmeld dig her, og jeg sender dig straks en video med 5 antistress punkter du kan bruge til selv-zoneterapi og du vil være blandt de første til få besked når jeg er tilbage. Jeg deler desuden tanker omkring stress og hvordan jeg behandler stress. Senere deler jeg også viden omkring hormonelleubalancer (PCO(S), PMS mv. og hvordan jeg behandler dette. 
Kærlig hilsen Marlene