Kundeoplevelser

Kundeudtalelser

Det kan være rigtig rart at vide hvad andres erfaringer er med zoneterapi, hvis man opvejer at prøve zoneterapi. Derfor har jeg samlet lidt udtalelser fra kunder her. Ikke alle handler om stress – da jeg ofte behandler alt mellem himmel og jord 🙂 Alle oplevelser er individuelle, men jeg har alligevel samlet lidt blandet kundeudtalelser så du har mulighed for at vurdere om zoneterapi kan være noget for dig. Zoneterapi kan hjælper på rigtig mange problemstillinger, men jeg sætter en stor ære i at henvise dig videre hvis zoneterapi ikke er det helt rigtige til din problematik. 

Vil du vide om jeg har erfaring med netop dit problem, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Du kan ringe på 7196 9665 (ikke SMS) eller på mail: marlenedencker@zrb.dk

Jeg havde mange problemer med hormoner og især PMS og smerter omkring menstruation. Meget generende med voldsomme humørsvingninger som ikke fungerede i min travle hverdag. Jeg fik hurtigt 3 behandlinger hos Marlene og hun var meget fleksibel så vi kunne booke tiderne præcist i forhold til min cyklus, så behandlingen ville give det bedste resultat. Samtidig har Marlene givet nyttige råd omkring kosttilskud og kost generelt. Marlene har været rigtig sød og taget mine problemer meget seriøst. Det er lykkes mig at blive fri for PMS allerede efter bare tre behandlinger, og det har jeg aldrig prøvet før. Så jeg fik helt bestemt det ud af det, som jeg havde håbet!

Ane

Skulle have akut hjælp i forbindelse med min stress. Efter 1. gang kunne jeg mærke at det var det rigtige for mig. Jeg er bestemt på rette vej. Marlene’s zoneterapi får mig til at slappe af og fører mig på sporet igen

Lisbeth

Jeg havde været i et længere stressforløb og havde brug for hjælp til at få min krop med ud af det igen. Det hjalp mig virkeligt meget til at finde ro, finde ud af hvor jeg skulle lægge min energi – og huske på, de ting, der er vigtige for at passe på mig selv. Jeg er stor fan af kombinationen af zoneterapi og rådgivning omkring kosttilskud, da det er tydeligt, at min krop har haft brug for det.

Jeg kom til Marlene for at få mere ro i krop og sind efter en hård periode i mit liv. Det var været så helt og adeles fantastisk at være i behandling hos Marlene 12 gange. Utrolig sød og samtidigt så kompetent ud i at rådgive og give en behandling, som får ens krop og sind i ro. Jeg bruger stadig Marlenes råd om kost, vitaminer og ligevægt i hverdagen. Jeg kommer helt sikkert til hende jævnligt fremover.

Anette

Jeg havde ondt i min albue og valgte ZR-Behandling, da jeg har rigtig gode erfaringer med zoneterapi 😉 Marlene har været rigtig god til at møde mig, som den jeg er, og nu er albuen fikset plus lidt andet 🙂 Tak for denne gang, jeg er helt sikker på, at vi mødes før eller senere igen.

Dorte

Marlene har en formidable evne til at rumme og forløse selv dybe ubalancer med sit nærvær og sin grundige og professionelle tilgang til terapien! Mine bedste anbefalinger!

Miawww.miapoulsen.com

Jeg kom hos Marlene for ca. 3 måneder siden, fordi jeg sov dårligt om natten – grundet at jeg havde svært ved at overskue en travl hverdag som revisor, veninde og et HD studie ved siden af jobbet. Var lidt skeptisk i starten, da jeg startede til behandlingerne, for jeg har prøvet mange ting for at få det bedre, men efter 3 måneder hos Marlene sover jeg nu rigtig godt om natten, og har fået en hel anden tanke gang, når jeg i perioder har rigtig travlt. Jeg var rigtig glad for, at Marlene var så forstående, og selvom hun udøver zone terapi, har hun også en psykologisk tankegang, og vi snakkede om rigtig mange andre ting end hvordan mine fødder føles/var – så på en måde to i en behandling (psykolog og zone terapi) . Jeg vil hvert fald give Marlene min varmeste anbefaling til alle som nogle gange synes at hverdagen går lidt for stærk, og ikke rigtig kan følge med.

Louise

Jeg er meget tilfreds med behandlingen – den gav mig lige det jeg manglede – dine gode råd har jeg også fulgt 🙂

Vil du også fortælle din oplevelse?

Så kan du gøre det her (evt anonymt).

Ansvarsfraskrivelse:

Resultaterne kan variere fra person til person. Læs hele ansvarsfraskrivelsen her.

Få en video med 5 antistress punkter
Tilmeld dig her, og jeg sender dig straks en video med 5 antistress punkter du kan bruge til selv-zoneterapi.Jeg deler desuden tænker omkring stress og hvordan jeg behandler stress.
Kærlig hilsen Marlene