Kundeoplevelser

Kundeudtalelser

Det kan være rigtig rart at vide hvad andres erfaringer er med zoneterapi, hvis man opvejer at prøve zoneterapi. Derfor har jeg samlet lidt udtalelser fra kunder her. Ikke alle handler om stress – da jeg ofte behandler alt mellem himmel og jord 🙂 Alle oplevelser er individuelle, men jeg har alligevel samlet lidt blandet kundeudtalelser så du har mulighed for at vurdere om zoneterapi kan være noget for dig. Zoneterapi kan hjælper på rigtig mange problemstillinger, men jeg sætter en stor ære i at henvise dig videre hvis zoneterapi ikke er det helt rigtige til din problematik.

Vil du vide om jeg har erfaring med netop dit problem, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Du kan ringe på 7196 9665 (ikke SMS) eller på mail: marlenedencker@zrb.dk

Status på individuelt forløb

Forløbet hos Malene har skabt en forståelse for hvordan kroppen hænger sammen hormonelt ift. kost og kosttilskud og hun har skabt et overblik som gør, at jeg ved hvor jeg skal lægge mit fokus for at kunne komme videre ift. min hormonelle problemstilling.
Forløbet giver mig en tryghed og en ro, da jeg på daglig basis kan komme i kontakt med Malene ved spørgsmål mv. – jeg føler mig aldrig alene.
Det at få et hurtigt overblik, har givet mig et langt større overskud til at kunne komme i gang med de ændringer min krop har brug for.
Malene er derudover god til at forklarer blodprøvesvar og det giver mig en langt bedre forståelse for mine hormon tal, end nogen læge på noget tidspunkt har kunne give mig.
Forløbet hos Malene giver min en følelse af, at jeg selv kan gøre noget for at støtte min egen krop i at blive en bedre udgave af sig selv.
 
- Rikke

Rikke1:1 forløb til PCOS

Kære Marlene,
Skriver til dig, da du for en lille måneds tid siden anbefalede mig at begynde på berberin og savpalme, og det har jeg taget cirka 2,5 uge samtidig med at være begyndt til yoga hver 2 dag 😃
Jeg har lige fået menstruation i går, og tænker kombinationen af tingene jeg har gjort har sat gang i min krop 😍 håber på en mere stabil cyklus fremadrettet 🤞
Ville egentlig bare sige tak for din hjælp og meget gode måde at formidle på 💕og tak fordi du gør det du gør, så vi kvinder med PCOS har andre muligheder for gratis hjælp og rådgivning og at man ikke føler sig tvunget til at begynde på p-piller for at afhjælpe hormonelle udfordringer 👍
Rigtig god aften 🌸🌸
Venlige hilsner
Eva

Evaonline PCOS gruppe

Hej Marlene.
Håber du kan bruge dette? Prøvede at gøre det kort 🙂 Jeg er ikke jordens bedste til at udtrykke mig til sådan noget her 🙂 Men uanset hvad er jeg bare super taknemmelig for at jeg fandt dig ved tilfældigheden ❤️

"Pga. kraftige menstruationssmerter, meget træthed og en stor bekymring om fertilitet (endometriose) kontaktede jeg Marlene, og det viste sig at være heldigt. Ud fra symptomer og screeninger havde Marlene lynhurtig sporet sig ind på at der måtte være noget med stofskiftet udover endometriosen. Kort tid efter første konsultation fik jeg diagnosen, lavt stofskifte, af egen læge. Marlene har en fantastisk personlighed og er en professionel behandler og det er tydeligt at hun har en stor passion indenfor kroppens mange mysteriummer, som hun er meget målrettet på at løse. Tak for dig!"

- Lykke

LykkeKomplementær hormonterapi og zoneterapi

Jeg havde mange problemer med hormoner og især PMS og smerter omkring menstruation. Meget generende med voldsomme humørsvingninger som ikke fungerede i min travle hverdag. Jeg fik hurtigt 3 behandlinger hos Marlene og hun var meget fleksibel så vi kunne booke tiderne præcist i forhold til min cyklus, så behandlingen ville give det bedste resultat. Samtidig har Marlene givet nyttige råd omkring kosttilskud og kost generelt. Marlene har været rigtig sød og taget mine problemer meget seriøst. Det er lykkes mig at blive fri for PMS allerede efter bare tre behandlinger, og det har jeg aldrig prøvet før. Så jeg fik helt bestemt det ud af det, som jeg havde håbet!

Ane

Skulle have akut hjælp i forbindelse med min stress. Efter 1. gang kunne jeg mærke at det var det rigtige for mig. Jeg er bestemt på rette vej. Marlene’s zoneterapi får mig til at slappe af og fører mig på sporet igen

Lisbeth

Jeg havde været i et længere stressforløb og havde brug for hjælp til at få min krop med ud af det igen. Det hjalp mig virkeligt meget til at finde ro, finde ud af hvor jeg skulle lægge min energi – og huske på, de ting, der er vigtige for at passe på mig selv. Jeg er stor fan af kombinationen af zoneterapi og rådgivning omkring kosttilskud, da det er tydeligt, at min krop har haft brug for det.

Jeg kom til Marlene for at få mere ro i krop og sind efter en hård periode i mit liv. Det var været så helt og adeles fantastisk at være i behandling hos Marlene 12 gange. Utrolig sød og samtidigt så kompetent ud i at rådgive og give en behandling, som får ens krop og sind i ro. Jeg bruger stadig Marlenes råd om kost, vitaminer og ligevægt i hverdagen. Jeg kommer helt sikkert til hende jævnligt fremover.

Anette

Jeg havde ondt i min albue og valgte ZR-Behandling, da jeg har rigtig gode erfaringer med zoneterapi 😉 Marlene har været rigtig god til at møde mig, som den jeg er, og nu er albuen fikset plus lidt andet 🙂 Tak for denne gang, jeg er helt sikker på, at vi mødes før eller senere igen.

Dorte

Marlene har en formidable evne til at rumme og forløse selv dybe ubalancer med sit nærvær og sin grundige og professionelle tilgang til terapien! Mine bedste anbefalinger!

Miawww.miapoulsen.com

Jeg kom hos Marlene for ca. 3 måneder siden, fordi jeg sov dårligt om natten – grundet at jeg havde svært ved at overskue en travl hverdag som revisor, veninde og et HD studie ved siden af jobbet. Var lidt skeptisk i starten, da jeg startede til behandlingerne, for jeg har prøvet mange ting for at få det bedre, men efter 3 måneder hos Marlene sover jeg nu rigtig godt om natten, og har fået en hel anden tanke gang, når jeg i perioder har rigtig travlt. Jeg var rigtig glad for, at Marlene var så forstående, og selvom hun udøver zone terapi, har hun også en psykologisk tankegang, og vi snakkede om rigtig mange andre ting end hvordan mine fødder føles/var – så på en måde to i en behandling (psykolog og zone terapi) . Jeg vil hvert fald give Marlene min varmeste anbefaling til alle som nogle gange synes at hverdagen går lidt for stærk, og ikke rigtig kan følge med.

Louise

Jeg er meget tilfreds med behandlingen – den gav mig lige det jeg manglede – dine gode råd har jeg også fulgt 🙂

Mit forløb hos Marlene har været guld værd! Jeg opsøgte Marlene da jeg havde store gener med min hud i ansigtet under min graviditet, og efter første behandling havde det allerede hjulpet utrolig meget og vi fandt ud af sammen hvilke ting der ellers påvirkede min krop og sind. Store roser herfra, og anbefaler Marlene til alle 🙂

Jane

Jeg opsøgte behandling (og gør det fortsat med glæde!) hos dig på grund af forskellig fysiske og psykiske udfordringer.
At komme hos dig er en kæmpe hjælp for mig i en stresset hverdag med små børn og et travlt arbejde. Derfor har jeg generelt har meget lidt overskud og kan have svært ved at mærke mig selv og mine behov.
Efter en behandling hos dig føler jeg en helt utrolig indre ro og overskud, mod på at overskue alle hverdagens strabadser og "tage kampen op".
Hos dig får jeg samlet tankerne og mærker mig selv - hvordan har jeg det egentlig?
Som behandler og som menneske er du ganske enkelt helt enestående, det er faktisk lidt svært at sætte ord 🙂
Men når jeg kommer hos dig føler jeg mig set og forstået for den jeg er - du kan ved behandlingen mærke hvordan jeg har det og hjælpe mig med at håndtere mine mange problematikker, både de fysiske og de psykiske.
Jeg er meget taknemmelig for at have mulighed for at komme hos dig, mit eneste problem er at få tid til at komme ofte nok 🙂

Lisbeth

Det føles som at have været en uge på ferie efter en behandling hos Marlene. Kroppen er helt afslappet og skuldrene sænket.
Jeg har haft stor glæde af at komme hos Marlene. Hun er virkelig kompetent, professionel og cool

Jeg opsøgte Marlene i en periode hvor jeg var sygemeldt med stress og følte mig i underskud på mange konti. Marlenes nænsomme zoneterapi, holistiske tilgang til kroppe, de mange gode kostråd og hendes evne til at hjælpe mig der hvor jeg var gjorde en stor forskel for mig. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Marlene.

Sofie

Vil du også fortælle din oplevelse?

Så kan du gøre det her (evt anonymt).

Ansvarsfraskrivelse:

Resultaterne kan variere fra person til person. Læs hele ansvarsfraskrivelsen her.