Om Marlene Dencker

Min historie

Jeg fik stress. Ikke bare en smule. Jeg gik helt ned. Jeg var 23 år gammel, nyuddannet sygeplejerske og syntes egentligt, alt gik godt. I bagklogskabens lys havde det været på vej i flere år. Men det sidste år havde jeg ENDELIG opdaget min krops symptomer, selvom jeg ikke anede, hvad der skete. Symptomerne var kraftige. I starten havde jeg et utroligt søvnbehov, jeg reagerede voldsomt – oftest med at være grådlabil – på andres reaktioner og kritik, jeg anede ikke hvad jeg selv ønskede og navigerede kun efter andres behov og ønsker for mig.

Den sommer, det kollapsedem havde jeg været sygeplejerske i 1 år. Jeg sov dårligere og dårligere, og efter nattevagter kunne jeg kun sove, når jeg havde været til zoneterapi. Jeg forsøgte at sætte ord på problemerne på arbejdspladsen til de relevante ledere. Men jeg magtede overhovedet ikke ansvaret ved at arbejde, jeg kunne ikke bære det på mine fyldte skuldre. Jeg måtte sygemeldes. Jeg havde hjertebanken, begyndende angst og depression og mange andre voldsomme symptomer.

Vejen tilbage til arbejdet var langvarig. Jeg havde overhørt min krops signaler i så mange år, at jeg skulle lære at leve autentisk i overenstemmelse med mine egne behov helt forfra. Og jeg var kollapset i så svær grad, at jeg endte med at være kronisk træt og voldsomt deprimeret.

Jeg startede i terapi, mindfulness-grupper og fik al den ro, jeg havde brug for. Men det var først, da jeg kombinerede terapien med zoneterapi og kostterapi, som jeg kendte fra tidligere, at jeg virkelig følte, jeg kom tilbage i min krop. Jeg begyndte at mærke mig selv igen og kunne dermed navigere efter mine egne behov igen. Det var vejen til at blive stressfri for mig.

Det, jeg har lært, vil jeg gerne lære dig. Jeg vil gerne hjælpe dig med at mærke din krop igen. Med af sænke dit stresshormon niveau. Hjælpe dig med at sove og koncentrere dig igen. Jeg vil gerne hjælpe dig med at vende din situation så du bliver mere harmonisk, gerne endnu mere harmonisk end før du blev ramt af stressen. Læs mere om mit forløb med kombineret zoneterapi, rytmekost og mindfulness-meditationer mm. her. Eller vil du vide om et zoneterapi forløb vil være et godt supplement for dig, på din rejse mod en stressfri hverdag. Så kontakt mig på marlenedencker@zrb.dk** eller 7196 9665.

Uddannelse


Jeg er uddannet zoneterapeut og RAB godkendt (registreret alternativ behandler). Den uddannelse jeg har taget, benyttede sig af mesterlære med en dygtig og erfaren underviser og havde derudover stort fokus på kost og kosttilskud. Derudover har jeg arbejdet 4 år som sygeplejerske, primært med kræftpatienter. Jeg har arbejdet 3 år i Ganefryd helsekost, heraf 1 år som bestyrer, hvor jeg også har lært utrolig meget om kroppens behov for forskellige nutrienter. I 2017 er jeg startet på uddannelsen til hormonterapeut – som netop tager viden om kroppen til næste niveau og hvor jeg vil blive kompetent i at udrede og afhjælpe lidelser som stofskifteproblemer, autoimmunitet, stress, fertilitet og meget andet.

Privat


Jeg har 2 dejlige drenge og bor nær Århus med min mand. Elsker mad, og har i mange år haft min egen madblog med fokus på glutenfri og sukkerfri familievenlige opskrifter.

Jeg er fuldstændig overbevist om, at det komplementære medicinske univers er fremtidens sundhedspleje. I fremtiden tror jeg vi skal fokusere mere på sundhed end sygdom, og at der findes andre behandlingsmetoder end kun de det etablerede sundhedsvæsen kan tilbyde. Derfor følte jeg mig ikke længere som sygeplejerske og tog springet og uddannede mig til zoneterapeut.

Jeg har en stor interesse for funktionel medicin, altså mad som medicin, og det er det næste, jeg vil dygtiggøre mig indenfor.

Få en video med 5 antistress punkter
Tilmeld dig her, og jeg sender dig straks en video med 5 antistress punkter du kan bruge til selv-zoneterapi.Jeg deler desuden tænker omkring stress og hvordan jeg behandler stress.
Kærlig hilsen Marlene