Priser, åbningstider og booking

Booking

Zoneterapi: Da jeg har omlagt min arbejdstid åbner jeg ikke for nye klienter, og booking kan ikke ske online desværre. Kontakt mig på mail: marlenedencker@zrb.dk for zoneterapi.

Komplementær hormonterapi: 

Der er nu åbnet for booking af onlinekonsultationer med komplementær hormonterapi, dvs konsultationer der foregår via zoom.

Var opmærksom på at du maksimalt kan bestille en tid 14 dage ud i fremtiden, da der er ligger mange timers forberedelse i hver eneste konsultation, du skal selv sætte tid af til at svare på en hel del spørgsmål senest 1 uge før konsultationen.

I tvivl om jeg kan hjælpe dig? 

Du har mulighed for at booke en før konsultation, hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe dig. Du er også altid velkommen til at stille spørgsmål på mail: marlenedencker@zrb.dk

Åbningstider online

OBS jeg modtager ikke nye klienter til zoneterapi

Mandag-fredag 08.30-15

Åbningstider i klinikken:

OBS jeg modtager ikke nye klienter til zoneterapi

Mandag: lukket

Tirsdag: 9-14

Onsdag: 9-14

Torsdag: 9-14

Fredag:   lukket

Priser

Det koster 650 kr per behandling. En behandling er 60 minutter og inkludere snak mv. Du kan læse om muligheder for tilskud herunder.

Til behandling høre evt. øreakupuntkur, samtale med sparring og råd om kost og kosttilskud. Hvad der er indeholdt i den enkelte behandling finder vi samme ud af, så det passer til netop dit behov og der hvor du er.

Kontakt mig endelig hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe netop dig. Skriv en mail til marlenedencker@zrb.dk eller ring på 7196 9665 (ikke SMS)

Komplementær hormonterapi:

Det koster 2500 kr for første session og 1850 kr for efterfølgende konsultationer. En session starter med at du udfylder et meget omfattende spørgeskema, og du skal have mindst 1 uge til dette, helst 14 dage, da jeg skal modtage spørgeskemaet 1 uge før vi mødes så jeg kan analysere spørgeskemaet og finde ud af hvad der skal uddybes under vores møde. Bliver spørgeskemaet ikke udfyld eller tilsendt for sent går det udover kvalitet som sessionen og det er dit eget ansvar. Jeg lover til gengæld altid at gøre det bedste ud fra de oplysninger jeg får. Under session snakker vi ud fra spørgeskemaet, måske har jeg uddybende spørgsmål, måske snakker vi om de årsagsammenhæng jeg ser eller måske snakker vi om hvordan vi skal undersøge din situation nærmere og hjælpe dig bedst. Efter konsultationen modtager du en kostguide med forslag til opskrifter og en kosttilskudplan samt en plan for andre relevante tiltag for at få dig i balance igen, du modtager også en lille opsummering af vores konsultation.

Forløb: priser efter aftale

Tilskud:

Hvis du er medlem af sygeforsikring “danmark” eller har tegnet en sundhedsforsikring, så er det muligt du kan du tilskud. Du kan læse mere om tilskud via sygeforsikring “danmark” her. Du kan læse mere om tilskud når du har tegnet en privat sundhedsforsikring her.

Jeg står for al indberetning, når bare du har fået godkendelse af dit forsikringsselskab. Hos “danmark" betaler ud til mig, og du får dit tilskud retur inden for få dage.

Langt de fleste selskaber dækker hele beløbet, men der er forskel i de enkelte policer med hvilke årsager og hvilket beløb der dækkes.

OBS: du kan ikke booke tid til zoneterapi da jeg ikke tager imod nye kunder i øjeblikket. 
PCOS forløb og øvrige forløb tilrettelægges individuelt og kan ikke bookes online

Praktisk information når du har bestilt en tid til zoneterapi:

Det hele foregår i min klinik på Trøjborgvej 60.

Jeg anbefaler derfor at du parkere i Trøjborgcenteret hvor der altid er plads og gratis parkering i 3 timer. Nærmere information får du på mail dagen før din behandling.

Du kan logge ind på din konto, se dine tider, finde dine fakturaer fra tidligere behandlinger mv. Men du kan sagtens bestille en tid uden at logge ind først.

Kan du ikke finde en tid der passer, kan du sende mig en mail og så kontakter jeg dig hvis der opstår et afbud. Du skal selvfølgelig bekræfte at du stadig kan, før du får tiden. Der kan bestilles tider 3 måneder ud i fremtiden.

Du skal ikke medbringe lagen eller andet med.

Kan du ikke finde tider, er det fordi jeg er fuldt booket. Eftermiddagstider er der noget yderligere ventetid på, og seneste tid starter kl. 15.30.

Hvis du ikke kan alligevel, skal du senest dagen før melde afbud. Altså 24 timer før. Ellers opkræver jeg fuld betaling for behandlingen. Ofte kan jeg afsætte tiden til anden side, så giv mig besked hurtigst muligt.

Hvis du er gravid, er det bedst hvis du sender mig en mail før du bestiller en tid. Hvis du ikke har fået zoneterapi før, er det nemlig vigtigt at være forsigtig først i graviditeten.

Jeg behandler ikke på aktive fodvorter. Aktive fodvorter er hvide og hævet over hudniveau. Inaktiv fodvorter og hårde og kan have en sort prik – det er ikke noget problem at behandle disse.

Jeg behandler heller ikke på massiv svampe udbrud.

Husk at blive hjemme hvis du er syg. 

Kontakt mig endelig først, hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe netop dig. Du kan sende mig en sikker besked, se her hvordan. Eller send en mail på: marlenedencker@zrb.dk eller ring på 7196 9665 (ikke SMS). 

Du kan også læse her, hvordan andre har oplevet behandlingen hos mig.