Priser og åbningstider

Åbningstider:

OBS Fra foråret 2020: Aktuelt er jeg på barsel, men mine normale tider følger her. Hvis du vil holdes opdateret omkring hvornår jeg er tilbage, så tilmeld dig min mailingliste her: www.zrb.dk/tilmeld

Mandag: 8.30 – 16.30

Tirsdag: 8.30 – 15.30 (lukket tirsdag i ulige uger)

Onsdag: 8.30 – 15.30

Torsdag: 8.30 – 16.30

Fredag: 8 – 15 (lukket fredage i lige uger)

Priser:

Zoneterapi:

Det koster 650 kr per behandling. En behandling er 60 minutter og inkludere snak mv. Du kan læse om muligheder for tilskud herunder.

Til behandling høre evt. øreakupuntkur, samtale med sparring og råd om kost og kosttilskud. Hvad der er indeholdt i den enkelte behandling finder vi samme ud af, så det passer til netop dit behov og der hvor du er.

Kontakt mig endelig hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe netop dig. Skriv en mail til marlenedencker@zrb.dk eller ring på 7196 9665 (ikke SMS)

Komplementær hormonterapi:

Det koster 1500 kr per session. En session starter med at du udfylder et meget omfattende spørgeskema, og du skal have mindst 1 uge til dette, helst 14 dage, da jeg skal modtage sprøgeskemaet 1 uge før vi mødes så jeg kan analysere spørgeskemaet og finde ud af hvad der skal uddybes under vores møde. Bliver spørgeskemaet ikke udfyld eller tilsendt for sent går det udover kvalitet som sessionen og det er dit eget ansvar. Jeg lover tilgengæld altid at gøre det bedste udfra de oplysninger jeg får. Under session snakker vi udfra spørgeskemaet, måske har jeg uddybende spørgsmål, måske snakker vi om de årsagsammenhæng jeg ser eller måske snakker vi om hvordan vi skal undersøge din situation nærmere og hjælpe dig bedst. Efter session modtager du en kostguide med forslag til opskrifter og en kosttilskudplan samt en plan for andre relevante tiltag for at få dig i balance igen.

Tilskud:

Hvis du er medlem af sygeforsikring “danmark” eller har tegnet en sundhedsforsikring, så er det muligt du kan du tilskud. Du kan læse mere om tilskud via sygeforsikring “danmark” her. Du kan læse mere om tilskud når du har tegnet en privat sundhedsforsikring her.

Jeg står for al indberetning, når bare du har fået godkendelse af dit forsikringsselskab. Hos “danmark” betaler ud til mig, og du får dit tilskud retur inden for få dage.

Langt de fleste selskaber dækker hele beløbet, men der er forskel i de enkelte policer med hvilke årsager og hvilket beløb der dækkes.

Få besked straks jeg er tilbage - i ventetiden får en min video til selvzoneterapi med 5 antistress-punkter
Jeg er desværre på barsel lige nu og kan derfor ikke tage imod kunder. Men få besked så snart jeg er tilbage og klar til at behandle og rådgive mine skønne klienter, ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev. 


I mellemtiden kan du lave selvzoneterapi  med mine 5 antistress punkter. Du får også mine bedste råd til at få ro på nervesystemet. 


Tilmeld dig her, og jeg sender dig straks en video med 5 antistress punkter du kan bruge til selv-zoneterapi og du vil være blandt de første til få besked når jeg er tilbage. Jeg deler desuden tanker omkring stress og hvordan jeg behandler stress. Senere deler jeg også viden omkring hormonelleubalancer (PCO(S), PMS mv. og hvordan jeg behandler dette. 
Kærlig hilsen Marlene