Priser

Priser

Det koster 650 kr per behandling. En behandling er 60 minutter og inkludere snak mv. Du kan læse om muligheder for tilskud herunder.

Til behandling høre evt. øreakupuntkur, samtale med sparring og råd om kost og kosttilskud. Hvad der er indeholdt i den enkelte behandling finder vi samme ud af, så det passer til netop dit behov og der hvor du er.

Kontakt mig endelig hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe netop dig. Skriv en mail til marlenedencker@zrb.dk eller ring på 7196 9665 (ikke SMS)

Komplementær hormonterapi:

Det koster 2500 kr for første session og 1850 kr for efterfølgende konsultationer. En session starter med at du udfylder et meget omfattende spørgeskema, og du skal have mindst 1 uge til dette, helst 14 dage, da jeg skal modtage spørgeskemaet 1 uge før vi mødes så jeg kan analysere spørgeskemaet og finde ud af hvad der skal uddybes under vores møde. Bliver spørgeskemaet ikke udfyld eller tilsendt for sent går det udover kvalitet som sessionen og det er dit eget ansvar. Jeg lover til gengæld altid at gøre det bedste ud fra de oplysninger jeg får. Under session snakker vi ud fra spørgeskemaet, måske har jeg uddybende spørgsmål, måske snakker vi om de årsagsammenhæng jeg ser eller måske snakker vi om hvordan vi skal undersøge din situation nærmere og hjælpe dig bedst. Efter konsultationen modtager du en kostguide med forslag til opskrifter og en kosttilskudplan samt en plan for andre relevante tiltag for at få dig i balance igen, du modtager også en lille opsummering af vores konsultation.

Forløb: priser efter aftale

Tilskud:

Hvis du er medlem af sygeforsikring “danmark” eller har tegnet en sundhedsforsikring, så er det muligt du kan du tilskud. Du kan læse mere om tilskud via sygeforsikring “danmark” her. Du kan læse mere om tilskud når du har tegnet en privat sundhedsforsikring her.

Jeg står for al indberetning, når bare du har fået godkendelse af dit forsikringsselskab. Hos “danmark" betaler ud til mig, og du får dit tilskud retur inden for få dage.

Langt de fleste selskaber dækker hele beløbet, men der er forskel i de enkelte policer med hvilke årsager og hvilket beløb der dækkes.