Zoneterapi

Hvad kan zoneterapi hjælpe på?

Zoneterapi fødderJeg er zoneterapeut med speciale i stress. Jeg har erfaring med at hjælpe folk til en hverdag med OVERSKUD og RO i kroppen.*  Det kan være stress-symptomer som hjertebanken, uro i kroppen, søvnbesvær, hukommelsesbesvær og meget mere.

Jeg behandler ikke kun stress symptomer, men også andre gener du kommer med. Der er stor erfaring med at zoneterapi hjælper på rigtig mange symptomer. Det kan både hjælpe kolikbabyer, afhjælpe forstoppelse, øge immunforsvaret, afhjælpe allergi, hjælpe ved hormonubalancer, eksem, uren hud, irritabel tyktarm og meget mere. Ved første session laver jeg en grundig analyse af dig og dine symptomer og tilrettelægger en behandling ud fra det.

Hvis du vil høre om jeg kan hjælpe dig, så kontakt mig på mail: marlenedencker@zrb.dk eller telefon 7196 9665 (ikke SMS)

Ellers kan du bestille en tid her:

I forbindelse med stress har jeg erfaring med at zoneterapi hjælper på*:

Fysiske symptomer

 • Indre uro
 • Hovedpine
 • Hjertebanken og forhøjet blodtryk
 • Appetitløshed og fordøjelsesbesvær
 • Mavesmerter
 • Hyppige infektioner
 • Træthed og søvnløshed

Psykiske symptomer

 • Tankemylder
 • Irritabilitet og humørsvingninger
 • Hukommelsesbesvær
 • Koncentrationsbesvær
 • Angst (hvis det er stressudløst)
 • Håbløshed og depression (hvis det er stressudløst)

Stress eller overskud?

Hvis du står med akut stress eller midt i et stress-kollaps, kan det være rart at vide at det bliver anderledes. Det er muligt at få balance i dit liv, og få balance og overskud i din tilværelse. Men jeg vil også fortælle dig, at vejen til at få et liv i balance efter en stress-sygemelding byder på mange udfordringer. De færreste lærer lige med det samme at navigere i verden med de nye briller på, så de undgår at falde i stress-fælden ind i mellem. Det vigtige er, at du ved, det kan blive bedre, og at du selv kan hjælpe det på vej.

Det ER muligt at ændre det, og det er muligt at få fat på dit overskud. Jeg har selv været der, og ved det er muligt. Her på siden vil jeg fortælle, om mine erfaringer med zoneterapi, som jeg oplever kan noget helt unikt i forhold til stress. Her kan du læse, hvorfor jeg ofte arbejder med kosten, og har den med som medspiller, for at få vendt situationen. Og her kan du tilmelde dig et forløb, hvor du med kærlig hånd bliver guidet til at ændre dine vaner og få vendt stressen til overskud – selvfølgelig også med zoneterapi.*

Hvorfor behandle stress med zoneterapi?

Fordi zoneterapien kan hjælpe dig med at finde ro i din krop igen*. Nogle stressramte har meget svært ved at mærke deres krop, fordi de i meget lang tid har overhørt kroppens signaler (ellers ville man ikke blive stresset). Andre er lidt skræmte over de voldsomme fysiske symptomer stressen har givet dem. Andre igen oplever gentagne tilbagefald, fordi de ikke bliver fortrolige med deres krops signaler.

Jeg ser dagligt, hvordan zoneterapien på en rolig og kærlig måde bringer mine klienter nærmere sig selv*. Med en større kropskontakt kan man bedre lære at navigere i verden igen. Man skal lære at stole på sin krop igen og at bevare rolige fornemmelse i mødet med stressorer eller andre mennesker. Derfor kan zoneterapien noget helt andet end ro og terapi alene. Hvis du skal have gavn af din terapi, bliver du nødt til have kontakt til dig selv. Det gælder også, hvis du vil undgå tilbagefald – du bliver nødt til at have føling med din krop. Når du er stresset skal du restituere. Derfor kan du med fordel bruge zoneterapi til at afhjælpe de forstyrrende symptomer, der hindrer din søvn mv. Derfor vil rigtige mange stressramte have glæde af zoneterapi. Både dem der har akutte symptomer, men også dem der har brug for at finde sig selv igen efter stress.*

Hvis du er klar til at finde ud af om zoneterapi er det rette redskab for dig til at komme ovenpå din stress, så book tid her. Jeg hjælper dagligt mange med at genfinde deres overskud, og vil også elske at få lov at prøve at hjælpe dig.

Er du stadig i tvivl så ring til mig på 7196 9665 (ikke SMS) eller skriv til min på mail: marlenedencker@zrb.dk. Så kan jeg hjælpe dig med hvad der er det rigtigt i din situation.

Generel info

Zoneterapi består af tryk og massage af punkter på fødderne. Det er behageligt og afspændende. De fleste er vilde med det, selvom de er kildne eller meget følsomme. Jeg behandler ikke på aktive fodvorter eller aktiv fodsvamp mv. Hvis du er gravid, så send mig gerne en mail først. Desuden skal børn komme i følge med voksne, indtil andet er aftalt.

Stress er ikke en problematik der kun kan løses med zoneterapibehandling, men gennem et længere forløb kan stress hjælpe dig med at genfinde dig selv og mærke dig selv igen.

Få besked straks jeg er tilbage - i ventetiden får en min video til selvzoneterapi med 5 antistress-punkter
Jeg er desværre på barsel lige nu og kan derfor ikke tage imod kunder. Men få besked så snart jeg er tilbage og klar til at behandle og rådgive mine skønne klienter, ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev. 


I mellemtiden kan du lave selvzoneterapi  med mine 5 antistress punkter. Du får også mine bedste råd til at få ro på nervesystemet. 


Tilmeld dig her, og jeg sender dig straks en video med 5 antistress punkter du kan bruge til selv-zoneterapi og du vil være blandt de første til få besked når jeg er tilbage.Jeg deler desuden tanker omkring stress og hvordan jeg behandler stress. Senere deler jeg også viden omkring hormonelleubalancer (PCO(S), PMS mv. og hvordan jeg behandler dette. 
Kærlig hilsen Marlene