Anti-stress punkter du kan behandle dig selv med

Få min video om hvordan du behandler stress symptomer med zoneterapi derhjemme.

Jeg viser 5 punkter som er super effektivt til at berolige nervesystemet så du bedre kan slappe af og stresse af.

Det er utroligt nemt og noget du kan bruge på dig selv eller en du holder af.

Jeg viser dig step for step hvordan du gør i videoen, så du aldrig er i tvivl om hvordan du skal gøre.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev og modtager jævnligt videoer og information omkring zoneterapi og stress.

Rigtig god fornøjelse
Kærligst
Marlene Dencker
Zoneterapeut med speciale i stress

Sidste skridt, nu mangler jeg bare dine oplysninger
Du kan altid framelde dig igen – se hvordan nederst i hvert nyhedsbrev. Du kan læse mere her, omkring hvordan jeg opbevarer dine data sikkert.

Få besked straks jeg er tilbage - i ventetiden får en min video til selvzoneterapi med 5 antistress-punkter
Jeg er desværre på barsel lige nu og kan derfor ikke tage imod kunder. Men få besked så snart jeg er tilbage og klar til at behandle og rådgive mine skønne klienter, ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev. 


I mellemtiden kan du lave selvzoneterapi  med mine 5 antistress punkter. Du får også mine bedste råd til at få ro på nervesystemet. 


Tilmeld dig her, og jeg sender dig straks en video med 5 antistress punkter du kan bruge til selv-zoneterapi og du vil være blandt de første til få besked når jeg er tilbage. Jeg deler desuden tanker omkring stress og hvordan jeg behandler stress. Senere deler jeg også viden omkring hormonelleubalancer (PCO(S), PMS mv. og hvordan jeg behandler dette. 
Kærlig hilsen Marlene