Tilskud til zoneterapi med “danmark”

Mulighed for tilskud når du er medlem af sygeforsikringen “danmark"

Få tilskud til zoneterapi fra sygeforsikring “danmark"

Når du er aktivt medlem af sygeforsikringen “danmark" kan du få tilskud til zoneterapi. Både i gruppe 1, gruppe 2 og gruppe 5 har du mulighed for at tilskud til zoneterapi, hvis din zoneterapeut er “RAB" godkendt. Og det er jeg selvfølgelig. Tilskuddet er det samme uanset hvilken gruppe du er medlem af.

✅ Få 115 kr i tilskud ved første behandling og 75 kr i tilskud per gang herefter. Dog kan du maksimalt få dækket 715 kr. (9 gange på 12 mndr)

✅ Pengene kommer i løbet af få dage

✅ Jeg står for indberetningen og du skal bare oplyse dit CPR nr. 

✅ Det kræver ikke en henvisning fra lægen

Hvad menes med lægelig diagnose?

Sygeforsikring “danmark" kræver en lægelig diagnose for at godkende behandlingen. Det er altså den behandlingsårsag jeg skriver på indberetningen. Det er ikke det samme som en henvisning, en henvisning er IKKE nødvendigt. Det du skal være opmærksom på, er at du har været til lægen med det problem du også opsøger mig med. Har du fx migræne, udslæt, allergi, ondt i maven eller stress – så skal du have været forbi din læge med dette problem før “danmark" giver tilskud. Ondt i maven behøves IKKE være end med en endelig diagnose eller årsag før “danmark" yder tilskud.

Alt du skal gøre

✅ Oplyse at du er medlem af Sygeforsikring “danmark" ved første besøge og oplyse dit CPR nr.

✅ Have et problem du har været til læge med, som du ønsker at få behandlet hos mig

Vil du høre om jeg kan hjælpe dig med netop dit problem kan du altid kontakte mig på mail: marlenedencker@zrb.dk eller ring på 7196 9665 (ikke SMS)

Du kan bestille en tid med det samme her, og vælge det tidspunkt der passer dig:

Få besked straks jeg er tilbage - i ventetiden får en min video til selvzoneterapi med 5 antistress-punkter
Jeg er desværre på barsel lige nu og kan derfor ikke tage imod kunder. Men få besked så snart jeg er tilbage og klar til at behandle og rådgive mine skønne klienter, ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev. 


I mellemtiden kan du lave selvzoneterapi  med mine 5 antistress punkter. Du får også mine bedste råd til at få ro på nervesystemet. 


Tilmeld dig her, og jeg sender dig straks en video med 5 antistress punkter du kan bruge til selv-zoneterapi og du vil være blandt de første til få besked når jeg er tilbage. Jeg deler desuden tanker omkring stress og hvordan jeg behandler stress. Senere deler jeg også viden omkring hormonelleubalancer (PCO(S), PMS mv. og hvordan jeg behandler dette. 
Kærlig hilsen Marlene