Tilskud til zoneterapi med en sundhedsforsikring

Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring kan du i rigtig mange tilfælde få tilskud til zoneterapi. Du får typisk 500 kr i tilskud til en behandling, alt efter hvor du har tegnet din forsikring, men det kan være mere eller mindre. Det betyder at din egenbetaling bliver væsentligt mindre. Det kræver en meget lille indsats, da jeg står for for pengeopkrævningen. Tilskud fra sygeforsikring “danmark" kan du læse mere om her. 

Nemt og enkelt for dig

✅ RAB godkendt Zoneterapeut (Registreret Alternativ Behandler)

✅ Jeg håndterer det praktiske med forsikringsselskabet

✅ Få dækket  op til 100% af prisen, og op til 12 behandlinger**

✅ Klinik på Trøjborg, Århus, med nem parkering i området

Marlene Dencker – Sundhedsautoriseret og anerkendt Zoneterapeut og sygeplejerske i Aarhus

Skriv til mig på marlenedencker@zrb.dk, hvis du vil høre om jeg kan hjælpe lige netop dig. Du kan også ringe på 7196 9665 (ikke SMS)

Er du allerede godkendt til behandlinger fra dit forsikringsselskab, så bestil en tid med det samme. Du vælger hvornår det passer dig: 

Hvordan gør du?

Det eneste du selv skal gøre er at kontakte dit selskab og høre hvordan du bliver godkendt til zoneterapibehandlinger. Så opretter selskabet dig, og du får tilsendt et brev, som du skal medbringe til første behandling (helt ok med brevet på telefonen). I mange tilfælde dækker forsikringsselskabet hele behandlingen, men ellers skal du bare betale differencen, og jeg så står for opkrævningen fra dit forsikringsselskab.

OBS ved enkelte typer policer, dækkes zoneterapi kun hos behandlere der er tilknyttet falck healthcare, det er jeg ikke. Her er tale om en kortere behandling og ikke samme tilgang som jeg tilbyder. 

Fra stress til overskud med zoneterapi

Stress er en af de ting, der er dækket af de fleste sundhedsforsikringerne. Men mange kan også få en henvisning af mange andre årsager. Jeg er RAB godkendt zoneterapeut med speciale i stress. Jeg bruger zoneterapi til at få stabiliseret nerve- og hormonsystemet når du er stresset. Behandling bliver tilrettelagt individuelt så der tages højde for dine symptomer og gener – både ifht. stressen og iøvrigt. For mange er det netop hvad de har brug for, for at kunne mærke kroppen igen og få ro. Jeg bruger også min viden indenfor kost og kosttilskud til at hjælpe dig. * Du kan kontakte mig på: 7196 9665 eller marlenedencker@zrb.dk hvis du vil høre om jeg kan hjælpe netop dig.

**) Afhængigt af selskab og forsikringsbetingelser.

Du kan bestille en tid med det samme, så du får den tid der passer bedst. Så kan du ringe til dit selskab bagefter: