Zoneterapi i Aarhus

Få overskud i hverdagen med Zoneterapi

RAB godkendt Zoneterapeut i Aarhus
Marlene Dencker – Registreret Alternativ Behandler, Zoneterapeut og sygeplejerske i Aarhus


✅  Hjælper dig med at vende stress til overskud*

✅  Hjælper dig til bedre søvn*

✅ Hjælper dig til ro og balance i dit nervesystem og hormonsystem*

✅ Kom hurtigere tilbage på arbejde*

✅ RAB godkendt zoneterapeut

✅ Centralt placeret på Trøjborg

✅ Nemt både i bil og med bus

✅ Tilskud fra Danmark 

✅ Evt tilskud fra forsikring

Skriv til mig på marlenedencker@zrb.dk, hvis du vil høre om jeg kan hjælpe lige netop dig. Du kan også ringe på 7196 9665 (ikke SMS)

Eller bestil en tid her:

Som zoneterapeut arbejder jeg med mange forskellige problematikker. Jeg har fx mange klienter der har mavegener som fx irritabel tyktarm, søvnbesvær, allergi, hovedpine, migræne, uren hud, hormonelle ubalancer og mange andre gener. Derudover er mit speciale er at hjælpe mine klienter med at få overskud i hverdagen, især hvis de er ramt af stress. Livet består af flest hverdage, derfor skal de være fantastiske. 

Med zoneterapi og kost hjælper jeg dig med at få ro i kroppen og få overskud igen. Måske har du lige nu bare brug for en pause og ro, så tilbyder jeg et frirum, hvor det kun handler om dig og at give dig det du har brug for her og nu. Nogle er helt stressede og udbrændte når de kommer til mig, andre har mindre gener som begyndende søvnbesvær, tankemylder eller bare manglende energi. Zoneterapi kan være et fantastisk redskab til at finde din indre ro og overskud. Du kan læse mere om hvordan zoneterapi kan hjælpe dig her. Jeg forsøger selvfølgelig at behandle alle de symptomer du har. Zoneterapien kan hjælper på både fordøjelsen, immunforsvaret og luftvejene udover hormonbalancen og nervesystemet, som jeg selvfølgelig altid arbejder med hos klienter der ønsker overskud.*

Tidligere sygeplejerske, nu zoneterapeut i Aarhus

Mit navn er Marlene og udover zoneterapeut er jeg også sygeplejerske. Jeg er registeret alternativ behandler, dvs RAB godkendt.  Hos mig får du en holistisk behandling, hvor jeg fra gang til gang ser på hvad du har brug for netop nu og bruger flere redskaber i behandlingen. Det kan være jeg ønsker at supplere med øreakupunktur, at jeg giver kostråd og en anbefaling til kosttilskud med på vejen eller noget helt tredje. Mit primære redskab er selvfølgelig zoneterapien.

Jeg holder til på Trøjborg. Her er det nemt for alle i Aarhus omegn at komme til. Det er nemt at komme til på cykel, både fra Aarhus midtby og Aarhus N. Samtidig er det nemt for oplandet omkring Aarhus at komme til da både blå busser og bybusser holder tæt ved. Du kan stå af ved Løvbjerg eller og så er der kun en lille gåtur. Kommer du i bil, er der mulighed for at parkere gratis ved Løvbjerg, i gaderne omkring klinikken eller mod betaling ved kommunehospitalet.

Jeg hører gerne fra dig, hvis du er i tvivl om zoneterapi er netop det rette til dig i din situation. Hvis du er helt klar til at en rejse mod en mere energifyldt hverdag – så book en tid her: